Välkommen till Sesam Container

Framtiden för säker & hållbar avfallshantering

Genom att kombinera innovation med en stark tro på säkerhet, hållbarhet och anpassningsbarhet, strävar vi efter att möta de specifika behoven hos varje enskild kund. Vår historia av expansion och engagemang för kvalitet speglar vår vision om en effektivare och säkrare framtida arbetsmiljö. Upptäck själva hur våra skräddarsydda lösningar kan transformera er verksamhet.

För en Grönare Framtid

Svensk kvalitet i varje container.

Vi är både stolta och trygga i det faktum att vi alltid levererar produkter av absolut högsta kvalitet och hållbarhet. Via modern och effektiv tillverkningsprocess, i symbios med konstruktionsmässig optimering av varje enskild detalj, garanterar vi inte bara produkternas högsta standard, utan även snabba och pålitliga leveranser. Genom att integrera miljömedvetenhet i hela vår process, från tillverkning till leverans, stärker vi vårt åtagande mot en hållbar framtid och bekräftar vår ledande position inom branschen.

r

Vår produktionsflexibilitet omfattar ett brett spektrum av råmaterial, inklusive konstruktionsstål S355MCD. För specifika applikationer erbjuder vi även lösningar i rostfritt stål, från det vanliga alternativet 1.4301 till syrafast och livsmedelsklassat stål 1.4404, för att möta alla våra kunders unika krav och behov.

Svensktillverkade tippcontainers hög kvalitet

Passion och expertis i varje steg

Möt teamet bakom Sesam Container

Vårt passionerade team på Sesam brinner för att leverera innovativa och skräddarsydda lösningar för avfallshantering. Varje medlem i vårt team är dedikerad till att överträffa våra kunders förväntningar och skapa en säkrare och mer effektiv arbetsmiljö. Med en kombination av expertis, erfarenhet och kreativitet arbetar vi tätt tillsammans för att utveckla produkter och tjänster som möter våra kunders unika behov.

Tippcontainers med bottentömning sedan 90-talet

Vår resa börjar

Sedan 90-talet har Sesam Container AB varit i framkanten för att utveckla säkrare och mer effektiva lösningar än traditionella tippcontainers. Med tusentals unika kunder och närvaro i flera europeiska länder, är vi nu inställda på att expandera ännu mer under vår nya ägarstruktur.

Vår vision

Vi drivs av en passion för att förbättra arbetsmiljön och främja säkerhet och hållbarhet. Genom innovation vill vi bryta gamla vanor och leda vägen mot en effektivare fraktionshantering med vår unika tömningsfunktion. Med målet att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter varje kunds unika behov sätter vi nya standarder i både kundservice och kvalitet, och gör vad vi kan för att ta plats som pionjärer i branschens funktionsmässiga förändring.

Mats Malmberg Sesam Container
Fredrik Tideman Sesam Container
Isak Ekelund Sesam Container

Forma framtiden med Sesam

Genom vår expertis och innovativa lösningar kan vi tillsammans utforma en arbetsmiljö som inte bara är säkrare och mer effektiv, utan också djupt rotad i hållbarhetsprinciper. Upptäck hur vi på Sesam Container kan förvandla er avfallshantering.

Tillsammans kan vi skapa en säkrare, mer effektiv och hållbar arbetsmiljö.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.