Gör Sesam till en del av er verksamhet redan idag

Hyrköp er bottentömmande tippcontainer.

Fast månadskostnad i 36 månader

Kontantinsats efter önskemål

Full äganderätt efter sista betalningen

Skräddarsydda betalningsplaner

En lösning som växer & förändras med ert företag

Flexibel finansiering anpassad efter er verksamhet

Vårt hyrköpsalternativ erbjuder en smidig väg till ägande, med fasta månadskostnader i 36 månader, inklusive både amortering och en hyrköpsavgift. Oavsett om du väljer att starta med en kontantinsats eller inte, skräddarsyr vi en betalningsplan som passar just er verksamhets situation och behov.

f

Enkelt & Transparent

För att processen ska vara enkel och transparent hanterar vi all finansiering i egen regi, vilket innebär att inga tredjepartskostnader tillkommer. Efter att den sista betalningen är genomförd övergår äganderätten direkt till dig, utan några komplikationer. 

Skräddarsydda Lösningar

Vi förstår att varje företags behov är unikt. Därför erbjuder vi både standard- och specialkonstruerade containers, med eller utan extra tillval. Vi arbetar nära dig för att förstå dina specifika krav och designa en lösning som passar perfekt.

Hur går det till?

R

Vi utför en behovs- & marknadsanalys

Vi börjar med en grundlig genomgång av dina behov för att förstå exakt vad du söker vad gäller utformande och antal containers.

R

Vi tar fram förslag till avtal

Baserat på behovet, förbereder vi ett kontraktsförslag som innefattar en månadskostnad. Allt skräddarsytt för att passa just ditt företag.

Hyrköp er tippcontainer med bottentömning

En lösning som växer & förändras med ditt företag

Upptäck fördelarna med att hyrköpa er tippcontainer med bottentömning

Flexibelt

Skräddarsy er betalningsplan för optimal anpassning till företagets finansiella situation.

Smidigt

All finansiering hanteras direkt av Sesam, vilket undanröjer behovet av externa finansiärer.

Tryggt

När avbetalningsperioden är över övergår fullt ägande till er, utan extra krångel.

Med skräddarsydda betalningsplaner som möter dina behov, direkt finansiering utan externa parter och säkerheten i att äga containern efter avbetalningsperioden, är Sesams hyrköp en ideal lösning för företag som vill växa utan stora initiala investeringar. Denna möjlighet till anpassning och det långsiktiga värdet stärker din verksamhets effektivitet och ekonomi.

För er som vill hyra er tippcontainer

Utforska möjligheten att hyra er bottentömmande tippcontainer från Sesam. Genom att hyra får du tillgång till skräddarsydda lösningar som möter ditt företags unika behov utan långsiktiga bindningar. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan anpassa våra hyreslösningar för att stödja din verksamhet på bästa sätt.

Mats Malmberg på Sesam Container
Fredrik Tideman på Sesam Container
Isak Ekelund på Sesam Container

Gör Sesam till en del av er verksamhet idag

Är du redo att effektivisera din verksamhet med en kostnadseffektiv lösning som växer tillsammans med dig? Kontakta Sesam idag för att utforska hur vårt hyrköpsalternativ kan gynna just er verksamhet.

Tillsammans kan vi skapa en säkrare, mer effektiv och hållbar arbetsmiljö.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.